Tutup Botol Aluminium-Plastik Narik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nami Tutup Botol Aluminium-Plastik Narik
Jenis Tarik-Ring cap
OEM Service Leres
Ngaran mérek TCHUM
MOQ Kami tiasa nyayogikeun sabaraha anu anjeun pikahoyong, kumaha ogé langkung mirah
Ngepak Karton atanapi numutkeun pamundut anjeun
Ukuranna Per pamundut anjeun
Bahan Plastik Aluminium

Perkenalkeun: Ieu tutup Aluminium tarik aluminium cincin. Éta ngagaduhan ukuran anu bénten. Éta ngagaduhan rupa-rupa kagunaan. Éta tiasa didesain khusus sareng relatif gampang dibuka. Cingcinna plastik, tutup buleudna nyaéta aluminium, sareng aya gasket di jero. Umumna dianggo pikeun botol cai


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali