Topi

  • 2817 Aluminum Bottle  Cap

    2817 Tutup Botol Aluminium

    Nami 2817 Aluminium Botol Tutup Bahan Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna percetakan offset, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik Packing numutkeun sarat jéntré konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Sam ...
  • Aluminum Bottle  Cap
  • Aluminum Bottle Cap

    Tutup Botol Aluminium

    Nami Aluminium Botol Tutup Bahan Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna anu ngimbangan percetakan, embossing sareng panggilingan , Percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik Packing numutkeun sarat jéntré konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Sampel Ar ...
  • 2817 Aluminum Bottle Cap

    2817 Tutup Botol Aluminium

    Nami 2817 Aluminium Botol Tutup Bahan Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna percetakan offset, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik Packing numutkeun sarat jéntré konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Sampel Ar ...
  • 3035 3044 Aluminum Bottle Cap

    3035 3044 Tutup Botol Aluminium

    Nami 3035 3044 Bahan Botol Aluminium Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna percetakan offset, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik numutkeun kabutuhan rinci konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Sampel ...
  • Different Size Mental Lug Lid

    Ukuran Béda Méntal Béda Ukuran

    Nami Béda Ukuran Méntal Lug Tutup Bahan Bahan Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: Seueur warna UV percetakan, layar sutra percetakan Sisi: seueur warna percetakan offset, percetakan UV, panas stamping Packing numutkeun sarat detail konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Pengaturan Sampel Sakali dikonfirmasi, sampel bakal dikirimkeun ka palanggan dina waktos 10 dinten. Kenalkeun : Ieu beusi ...
  • Aluminum Screw Bottle Cap

    Tutup Botol Aluminium

    Nami Aluminium Screw Botol Cap Bahan Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna percetakan offset, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik Packing numutkeun sarat jéntré konsumén. sampel Nawiskeun Sumuhun, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui ka biaya sampel pelanggan. Sampel Ar ...
  • Medicine Aluminum Bottle Cap

    Pangobatan Botol Aluminium Cap

    Ngaran Obat Aluminium Botol Tutup Bahan Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna percetakan offset, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik Packing numutkeun sarat jéntré konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Sampel ...
  • 28 mm Ring pull cap

    28 mm Topi tarik cincin

    Nami produk 28 mm Ring cap cap Liner PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Bahan Aluminium alloy Out Dia. (mm) 27mm Dia Batin (mnt.) (mm) 1,50 ± 0,5 Jangkungna Cap (mm) 6,9mm Potongan per Karton 100000 pcs Beurat Karton (KG) 10 Diménsi karton 51 * 33 * 31cm Jenis percetakan Ngarobih warna Bungkus kertas karton atanapi standar bungkus palét ékspor. Kenalkeun : Ieu cap aluminium. Éta ngagaduhan ukuran anu bénten. Éta dianggo kanggo botol gelas anggur, inuman gla ...
  • Pull ring crown cap

    Tarik makuta ring makuta

    Nami Produk Tarik cincin mahkota cap Bahan Metal Cap tipe Crown cap Ukuran Logo tipe Decal, Frosted, embossed, sutra print ODM / OEM Sampling Packing Acceptable with cartons + foam bag, bulk order pallets, cartons, pallets + cartons Delivery time Stock botol with in 7 dinten, tanpa stok peryogi 20 damel saatos mastikeun sampel ngenalkeun: Ieu tutup logam ring tarik, éta ngagaduhan ukuran anu bénten, éta serbaguna, éta tiasa didesain khusus, langkung gampang dibuka, ...
  • Olive oil cap

    Tutup minyak zaitun

    NAMA Olive oil cap SIZE 31.5 * 23mm ALUMINIUM 8011 TICKNESS 0.22MM LINER Plastik sisipan CARTON STANDAR Ékspor CARTON SIZE 500 * 320 * 300MM QTY / CTN 1980PCS Bobot 18Kg Packing karton kertas atanapi bungkus palét ékspor standar. Kenalkeun: Ieu cap aluminium-plastik, anu dianggo pikeun nutupan botol minyak zaitun. Éta ngagaduhan seueur aplikasi sareng tiasa ngagaduhan logo anu béda.
  • Nature cork

    Gabus alam

     ngaran Bahan gabus Bahan Cork MOQ 10000 pcs Ukuran ukuran Custom Warna Disaluyukeun Warna Bahan Cork Logo Custom Packing Outter: kotak karton Ukuran karton tiasa disaluyukeun Ngenalkeun: Sipat lemes sareng elastis gabus alami tiasa ngégél sungut botol ogé tanpa ngasingkeun hawa , anu kondusif pikeun pamekaran laun sareng kematangan anggur dina botol, sahingga rasa anggur langkung lemes sareng buleud.
12 Teras> >> Halaman 1/2