Botol héjo sareng botol bir

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Botol Grolsch pikeun Bir Bir. Botol Bir anu cocog pikeun Ngadamel Bir, Botol Kombucha, atanapi Botol Fermentasi! Botol Flip Top ieu bakal ngajantenkeun Home Brewing langkung gampil!
Unggal Botol Kaca Top Flip Seals pageuh. Bir anjeun bakal tetep Seger sareng Dijaga ku Segel Botol Ayun Top ieu!
Botol Amber Kaca ngajagi eusi tina sinar UV anu ngabahayakeun. Botol Gelas Coklat langkung disukai Botol Bir atanapi Botol Fermenting!
Botol Kaca sareng Caps tahan 500 mL, atanapi 16 oz, anu sami sareng 1 Pint. Botol Kaca Gelap gampang dibersihkeun sareng tiasa dieusian sareng dianggo deui sababaraha kali.

Nami 330ml 355ml 500ml 640ml 650ml 750ml botol kaca bir
Bédana suhu 41 ℃
Tekanan hawa dina jero botol ≥1.4MPa
Ngolah permukaan Frosted, Decal, Warna Semprot
Volume 330ml, 355ml, 500ml, 650ml atanapi anu sanés
Jangkungna 179mm-300mm atanapi anu sanés
Warna Amber, Flint, Flint normal, Blue, Green atanapi sakumaha pamundutna
Tipe sealing Mahkota cap, Screw Cap, Swing Top atanapi Per Request Palanggan
Harga Kapasitas ≤330ml: Unggal sapotong 0,1-0,15 USDKapasitas ≥330ml: Unggal sapotong 0.15-0.25 USD
Jasa tambahan Percetakan 1.ACL, percetakan sutra ogé percetakan ibun.2. Aksesoris kapsul, sapertos panutupan plastik, aluminium sareng logam sareng lebetkeun stopper kai, ogé sayogi di Yantai hongning

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali