Warta

  • Pos waktos: Mei-12-2021

         Aya botol kaca di Cina ti saprak jaman baheula. Baheula, sarjana percaya yén gudang gelas jarang pisan di jaman kuno, panilitian anyar nunjukkeun yén produksi sareng ngadamel gudang kaca kuno henteu sesah, tapi henteu gampang dilestarikan, janten jarang ningali ...Maca deui »

  • Waktos Post: Apr-30-2021

    Seueur botol gelas anu ngadukung tutup aluminium, tutup plastik plastik, tutup plastik, tutup karét PVC. Panutup anu bénten dina struktur sareng bahanna seueur seueur anu bénten-bénten, tina bahan biasana aluminium, kelas PP sareng kelas PE. Utamana dipaké dina anggur bodas, anggur buah, anggur beureum. Tutup ieu nyaéta gén ...Maca deui »

  • How to play games with paper cups
    Waktos Post: Feb-21-2021

    Fungsi cangkir kertas anu paling dasar nyaéta nahan sareng nginum cai, tapi cangkir kertas ogé ngagaduhan kagunaan sanés. Urang tiasa nganggo cangkir kertas pikeun ngadamel kaulinan buatan tangan, sapertos kaulinan musik, gim olahraga, gim ilmiah sareng gim teka-teki. Sigana mah kamampuan cangkir kertas leres-leres seueur pisan! Salaku kembang Cut t ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-20-2021

    Ngajaga stabilitas dina suhu cai Naha tiis atanapi panas, botol kaca tiasa tahan suhu na dina tingkat relatif sareng nalika ngalakukeun éta, pastikeun ogé yén aya nol nyerep rasa atanapi warna tina wadah éta. Gelas beresih sareng bersih cai Kaca b ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-20-2021

    Dina tarung urang ngalawan panggunaan palastik, seueur urang parantos ngalih kana botol kaca. Tapi naha botol kaca atanapi wadah aman dianggo? Kadang-kadang, sababaraha botol kaca ogé tiasa tungtungna langkung ngabahayakeun tibatan PET atanapi palastik nyalira, ngingetkeun Ganesh Iyer, sommelier cai anu disertifikasi munggaran di India ...Maca deui »

  • Why our aluminum cap so popular
    Pos waktos: Jan-13-2021

      Produk Top Populer henteu tiasa dipisahkeun tina kualitas sareng kaindahan produkna sorangan. Tutup aluminium kami didamel tina bahan baku kualitas luhur. Saatos disaring ku mesin, sésana terakhir mangrupikeun bahan baku anu saé. Teras nganggo téknologi produksi anu maju pikeun ngolah sareng produksi ...Maca deui »