Kotak kertas

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Barang Kraft box box murah sareng awét kotak ukuranna béda-béda warna béda-béda Custom Logo kotak penjualan panas pikeun dahareun gancang

 

Warna Kraft warna kertas warna Adat
Ukuranna Kertas Kraft
Gaya Perlindungan lingkungan
Pamakéan Cina
Wangunna ALCOHOLOPAC
Pesenan Adat Numutkeun ka kabutuhan sampel konsumén
NOQ Nyuhungkeun adat
Warna Kotak kertas panyalindungan lingkungan
Ukuranna Kotak kertas Fast Food, kotak nasi
Gaya Kotak kertas pamiceunan
Pamakéan Narima
Wangunna Ukuran standar: 1.000 ukuran khusus: 10.000

Prosés produksi kotak kertas.
Kahiji: kertas perbaikan kertas, prosés ieu kalebet kertas perbaikan sareng garis tekanan. Ngalereskeun kertas misah tina kawat mencét. Mesin ngabagi kertas diadopsi.
Potong kardus supados ujung kertas lemes sareng rapih. Péso ngabagi kertas kedah langkung seukeut, teu tiasa aya kiyeu. Upami sabeulah henteu seukeut, maka kardus diteureuy gaduh korosi kertas, kokotor, sareng sajabana, anu tiasa nyababkeun produk cetak henteu nyumponan sarat. Garis mencét dilakukeun ku ngagunakeun mesin motong garis.
Kadua: nyetak kardus. Percetakan tinta gaduh percetakan tunggal. Mangrupikeun percetakan saderhana ku ngagunakeun jinis ranté pikeun ngirim kardus kana nyetak langsung. Aya jinis percetakan sanés, sapertos percetakan dobel. Kusabab béda bahan baku, nyerep kertas béda-béda. Sababaraha kinerja nyerep rendah, tingkat pangeringan mangsi langkung laun; Sababaraha kinerja nyerep rendah, tingkat pangeringan mangsi langkung gancang.
Katilu: grooving, nganggo mesin grooving dina karton dicitak, prinsip dasarna sami sareng mesin motong garis.
Kaopat: kotak kuku atanapi témpél kotak dina kombinasi sareng karton, nyaéta numutkeun kabutuhan pelanggan kana kotak kuku atanapi témpél kotak. Upami anjeun kedah kuku kotak kanggo ngagunakeun mesin kotak, kotak témpél panggunaan mesin témpél kotak.
Kalima: bungkusan karton karton, karton ditempelkeun, distribusi pigura conveyor, bungkus sareng bundling.
Kagenep: gudang inspeksi, karton anu dikemas dikirim ka gudang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali