Tutup Plastik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nami Tutup Plastik
Bahan  PP PE ABS PC 
Hiasan  Luhur: percetakan litografi / embossing / UV percetakan / foil panas / layar sutra
  Sisi: opat warna offset percetakan / embossing / panas foil / percetakan layar sutra 
Ukuranna Ukuran anu bénten
Warna nurutkeun sarat konsumén urang
Pangaturan Sampel Sakali dikonfirmasi, sameples bakal dikirim dina saminggu.

Introduce : Cover plastik umumna didasarkeun kana polyolefin salaku bahan baku utama, saatos nyetak suntikan, mencét panas sareng ngolah prosés anu sanés. Panutup anti-maling palastik meryogikeun genah pikeun konsumén, sareng nyingkahan masalah kabocoran kumargi kinerja panyegelan anu goréng


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali