Tentang Kami

Yantai Hongning International Trade Co., Ltd.

Ngudag kualitas unggul sareng nyiptakeun jasa anu sampurna mangrupikeun tujuan urang teras-terasan 

Palanggan heula, berorientasi kualitas, ngajaga kiridit bisnis mangrupikeun sumanget jasa perusahaan urang

Yantai Hongning International Trade Co., Ltd. perenahna di kota yantai propinsi Shandong, kota yantai sapanjang sareng teluk laut Bohai anu éndah sareng caket palabuan Qingdao sareng bandara Qingdao, éta kota sisi laut anu terkenal di bumi sareng luar negeri.
Perusahaan Yantai hongning mangrupikeun perusahaan impor & ékspor anu propésional pikeun tutup aluminium anu béda, narik tutup aluminium ring, cap cap makuta cap plastik-cap aluminium-plastik, kapsul PVC, botol kaca sareng sajabana pabrik kami ngagaduhan jalur produksi profesional pikeun ring ring aluminium atanapi makuta topi, tutup cincin aluminium atanapi mahkota topi dianggo kanggo ngégél botol bir, botol inuman sareng botol susu sareng sanésna gampang dibuka sareng disambut hangat ku palanggan.
Produk kami diékspor ka Éropa, Oséania, Amérika Kidul, Afrika, Asia Tengah, Wétan Tengah, sareng Asia Tenggara jsb langkung ti 30 nagara sareng daérah di panjuru dunya.

Tim kami gaduh pangalaman dagang anu beunghar sareng nyayogikeun palayanan propésional pikeun nyumponan sarat terang-kumaha palanggan anu béda sareng ngahontal kerjasama jangka panjang sareng konsumén. Lini produk barang anu unggul, langkung saé saatos jasa sareng jasa logistik anu merenah mastikeun kualitas barang konsumén sareng waktos pangiriman. Kami moal luang usaha pikeun nawiskeun jasa pangsaéna ka konsumén boh di bumi boh di mancanagara, ngembangkeun sareng aranjeunna babarengan pikeun masa depan anu anyar anu cerah.

Sertipikat

Yantai Hongning wilujeng sumping!