Botol Kaca

  • Green bottles and beer bottles
  • Cosmetic bottle

    Botol kosmetik

    Botol kosmetik Material Bahan Séhat sareng Aman】 - Botol semprot kabut didamel tina bahan anu disatujuan, bebas BPA, bebas timbel. Samentawis éta, sadaya botol ieu tiasa dianggo deui, anjeun tiasa ngabersihkeun saatos mimiti nganggo sareng nyimpenna ogé. Design Desain Bocor-Bukti】 - Botol semprot plastik leutik dilengkepan cap sareng loop bocor-buktina di jero anu ngajagi koper anjeun tina ngeclak sareng tumpah. Desain ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika ngumbara. 【Fine Mist Spray 【- Botol semprot kami nganggo nanometer ...
  • Wine bottle
  • Soft drink bottles and perfume bottles
  • Olive oil bottle

    Botol minyak zaitun

    3. Botol minyak zaitun  Masak tuangeun anu pang ngeunah sareng paling séhat  Ngajaga minyak zaitun anjeun dijaga tina kakeunaan oksigén, cahaya & panas  Didamel nganggo gelas bermutu tinggi  Kandel, awét & tahan hancur  Palayanan anu saé: urang gaduh unggulan tim, pikeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas pangsaéna.  Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.  Urang bakal ngurusana dina waktosna. Supply: Kami gaduh pabrik nyalira, janten urang tiasa nyayogikeun produk urang nyalira. Pabrik urang ngahususkeun kana minyak zaitun kanggo langkung t ...
  • Green bottles and beer bottles

    Botol héjo sareng botol bir

    Botol Grolsch pikeun Bir Bir. Botol Bir anu cocog pikeun Ngadamel Bir, Botol Kombucha, atanapi Botol Fermentasi! Botol Flip Top ieu bakal ngajantenkeun Home Brewing langkung gampil! Unggal Botol Kaca Top Flip Seals pageuh. Bir anjeun bakal tetep Seger sareng Dijaga ku Segel Botol Ayun Top ieu! Botol Amber Kaca ngajagi eusi tina sinar UV anu ngabahayakeun. Botol Gelas Coklat langkung disukai Botol Bir atanapi Botol Fermenting! Botol Kaca sareng Caps tahan 500 mL, atanapi 16 oz, anu sami sareng 1 Pint. Dar ...
  • Olive oil bottle

    Botol minyak zaitun

    Masak tuangeun anu pang ngeunah sareng paling séhat Ngajaga minyak zaitun anjeun dijaga tina kakeunaan oksigén, cahaya & panas Didamel nganggo gelas anu kualitas luhur Kandel, awét & tahan hancur Pelayanan anu saé: kami gaduh tim anu saé, pikeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas pangsaéna . Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami. Urang bakal ngurusana dina waktosna. Pasokan: Kami gaduh pabrik urang nyalira, janten urang tiasa nyayogikeun produk urang nyalira. Pabrik urang ngahususkeun kana minyak zaitun salami langkung ti sapuluh taun, profesional ...
  • Wine bottle

    Botol anggur

    Nami Anggur Botol Kaca Kapasitas 250ml, 375ml, 500ml, 750 ml Tipe sealing cap cap / pvc gabus Bungkus palét kai, hiji 40HQ: 21 palét. hiji palét: 1575 lembar. atanapi karton kertas MOQ 10000 potongan Sampel Nawiskeun enya Pangaturan Sampel Sakali dikonfirmasi, sampel bakal dikirim dina waktos 7 dinten. Kapasitas guyonan nyaéta 750 ml, beureum anggur. Éta ngagaduhan luar anu bersih sareng bersih nganggo kaca batu sareng handapeun punk Kami kapsul kalayan desain anu elegan, teu aya benang anu katingali, sareng ngabentuk tamper-proof ...
  • Plastic bottle

    Botol plastik

    Ngaran produk 250ml kageulisan perawatan pribadi PET botol sampo sampo Warna Disesuaikan Kapasitas 250ml MOQ 10000 pcs Beurat 23g beuheung ukuran 24/410 Fitur Spésifikasi: 1. Bahan: PET. Bahan aslina lengkep murni sareng anyar, lingkungan, sampurna pas pikeun bungkusan kosmetik, bungkus médis sareng kadaharan ogé. 2. Warna: Panton tina warna atanapi sampel saleresna pikeun rujukan. 3. Printings: percetakan sutra, stamping panas sareng percetakan offset, kertas la ...
  • Cosmetic bottle

    Botol kosmetik

    . Botol Kosmetik Material Bahan Sehat sareng Aman】 - Botol semprot halimun didamel tina bahan anu disatujuan, gratis BPA, bebas timbel. Samentawis éta, sadaya botol ieu tiasa dianggo deui, anjeun tiasa ngabersihkeun saatos mimiti nganggo sareng nyimpenna ogé. Design Desain Bocor-Bukti】 - Botol semprot plastik leutik dilengkepan cap sareng loop bocor-buktina di jero anu ngajagi koper anjeun tina ngeclak sareng tumpah. Desain ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika ngumbara. 【Fine Mist Spray 【- Botol semprot kami nganggo nanomete ...
  • Soft drink bottles and perfume bottles

    Botol inuman lemes sareng botol parfum

    Botol parfum kaca kaca transparan anu elegan kami mangrupikeun wadah anu sampurna pikeun parfum sareng koln anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil ngeusian campuran minyak atsiri anu unik, atanapi tuang parfum karesep anjeun ti sakumna dunya. Éta ogé idéal pikeun ngadamel parfum ukuran kado atanapi kado Natal. Botol méwah kami tahan dugi ka hiji ons wangi karesep anjeun. Atomizer logam herang nyemprotkeun bau anu halus. Cap akrilik ibun nambihan tingkat panyempurnaan anu botol sanésna henteu, sareng henteu ...