Warta Industri

  • Waktos Post: 05-12-2021

         Aya botol kaca di Cina ti saprak jaman baheula. Baheula, sarjana percaya yén gudang gelas jarang pisan di jaman kuno, panilitian anyar nunjukkeun yén produksi sareng ngadamel gudang kaca kuno henteu sesah, tapi henteu gampang dilestarikan, janten jarang ningali ...Maca deui »

  • Waktos Post: 04-30-2021

    Seueur botol gelas anu ngadukung tutup aluminium, tutup plastik plastik, tutup plastik, tutup karét PVC. Panutup anu bénten dina struktur sareng bahanna seueur seueur anu bénten-bénten, tina bahan biasana aluminium, kelas PP sareng kelas PE. Utamana dipaké dina anggur bodas, anggur buah, anggur beureum. Tutup ieu nyaéta gén ...Maca deui »