Produk

  • Green bottles and beer bottles
  • Cosmetic bottle

    Botol kosmetik

    Botol kosmetik Material Bahan Séhat sareng Aman】 - Botol semprot kabut didamel tina bahan anu disatujuan, bebas BPA, bebas timbel. Samentawis éta, sadaya botol ieu tiasa dianggo deui, anjeun tiasa ngabersihkeun saatos mimiti nganggo sareng nyimpenna ogé. Design Desain Bocor-Bukti】 - Botol semprot plastik leutik dilengkepan cap sareng loop bocor-buktina di jero anu ngajagi koper anjeun tina ngeclak sareng tumpah. Desain ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika ngumbara. 【Fine Mist Spray 【- Botol semprot kami nganggo nanometer ...
  • Alcohol bottle

    Botol alkohol

    Botol geulis kami mangrupikeun wadah anu saé pikeun Alkohol anjeun, botol kami tiasa didamel nganggo bahan bodas bodas sareng bodas bodas, siklus produksi gancang, kualitas anu saé, kami pamimpin dina industri botol, kami ngajamin kualitasna. Botol gelas batu kandel ieu gaya sareng kokoh. Gampang dibawa ka pésta, tanggal, gim atanapi damel. Entong sieun dibawa ka mana waé. Botol warna na jelas, jelas. Kandangna ibun transparan sareng tembus. Bahan - awét f ...
  • 2817 Aluminum Bottle  Cap

    2817 Tutup Botol Aluminium

    Nami 2817 Aluminium Botol Tutup Bahan Aluminium 8011 H14 H16 H18 Liner Option PE liner, Tinfoil Liner, Saran Liner dll Dekorasi Top: percetakan lithographic, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar sutra Sisi: seueur warna percetakan offset, embossing sareng panggilingan, percetakan UV, stamping panas, percetakan layar slik Packing numutkeun sarat jéntré konsumén. sampel Nawiskeun enya, nalika nempatkeun urutan, urang bakal balik deui kana biaya sampel pelanggan. Sam ...
  • Aluminum Bottle  Cap
  • Plastic bottle
  • Wine bottle
  • Soft drink bottles and perfume bottles
  • Olive oil bottle

    Botol minyak zaitun

    3. Botol minyak zaitun  Masak tuangeun anu pang ngeunah sareng paling séhat  Ngajaga minyak zaitun anjeun dijaga tina kakeunaan oksigén, cahaya & panas  Didamel nganggo gelas bermutu tinggi  Kandel, awét & tahan hancur  Palayanan anu saé: urang gaduh unggulan tim, pikeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas pangsaéna.  Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.  Urang bakal ngurusana dina waktosna. Supply: Kami gaduh pabrik nyalira, janten urang tiasa nyayogikeun produk urang nyalira. Pabrik urang ngahususkeun kana minyak zaitun kanggo langkung t ...
  • Green bottles and beer bottles

    Botol héjo sareng botol bir

    Botol Grolsch pikeun Bir Bir. Botol Bir anu cocog pikeun Ngadamel Bir, Botol Kombucha, atanapi Botol Fermentasi! Botol Flip Top ieu bakal ngajantenkeun Home Brewing langkung gampil! Unggal Botol Kaca Top Flip Seals pageuh. Bir anjeun bakal tetep Seger sareng Dijaga ku Segel Botol Ayun Top ieu! Botol Amber Kaca ngajagi eusi tina sinar UV anu ngabahayakeun. Botol Gelas Coklat langkung disukai Botol Bir atanapi Botol Fermenting! Botol Kaca sareng Caps tahan 500 mL, atanapi 16 oz, anu sami sareng 1 Pint. Dar ...
  • Olive oil bottle

    Botol minyak zaitun

    Masak tuangeun anu pang ngeunah sareng paling séhat Ngajaga minyak zaitun anjeun dijaga tina kakeunaan oksigén, cahaya & panas Didamel nganggo gelas anu kualitas luhur Kandel, awét & tahan hancur Pelayanan anu saé: kami gaduh tim anu saé, pikeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas pangsaéna . Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami. Urang bakal ngurusana dina waktosna. Pasokan: Kami gaduh pabrik urang nyalira, janten urang tiasa nyayogikeun produk urang nyalira. Pabrik urang ngahususkeun kana minyak zaitun salami langkung ti sapuluh taun, profesional ...
  • Wine bottle

    Botol anggur

    Nami Anggur Botol Kaca Kapasitas 250ml, 375ml, 500ml, 750 ml Tipe sealing cap cap / pvc gabus Bungkus palét kai, hiji 40HQ: 21 palét. hiji palét: 1575 lembar. atanapi karton kertas MOQ 10000 potongan Sampel Nawiskeun enya Pangaturan Sampel Sakali dikonfirmasi, sampel bakal dikirim dina waktos 7 dinten. Kapasitas guyonan nyaéta 750 ml, beureum anggur. Éta ngagaduhan luar anu bersih sareng bersih nganggo kaca batu sareng handapeun punk Kami kapsul kalayan desain anu elegan, teu aya benang anu katingali, sareng ngabentuk tamper-proof ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4